image

Правете красиви авторски дизайни с нашите принтери

професионално средство за изява с Brother Gt3

Принтер DTG GT-341 с 4-ри цвята за светли тениски.

Принтера има възможност да прави печат върху светли текстилни материи със известно съдържание на памук. Дигитален печат с мастило се нанася директно върху текстила, като се впръсква във влакната му. Отпечатаното изображение се изпича на преса при 180*, при което мастилото се фиксира навлизайки във влакната. Резултатът е дълготраен печат, устойчив на пране до 40 градуса, не се напуква и не се отлепва. При допир принта остава гъвкав и мек, текстилния продукт осигурява оптимален комфорт. Изображението стои като част от текстила, а не като лепенка. Технологията позволява да се отпечатват детайлни висококачествени пълноцветни изображения с фотографско качество.

ОПЦИИ

Размери

Максималният размер на печат е 35 см х 40 см /14 инча х 16 инча/ за тениски и 16х18 in за други текстилни размери.

Обеми

Подходящ за фирми печатащи със ситопечат заместващи трудоемки процеси. Малки 1-2бр. или средни 100-200 бр. тиражи не са проблем, нужен е компютър и преса към принтера за да стартира бизнеса.

Текстил

За бял текстил – 100 % памук или смеси с минимум 50% памук; за цветни / тъмни материи – 100 % памук или смеси с минимум 70% памук.

Мастила

Мастилата, които използваме са пигментни, на водна основа, безвредни, подходящи са за детски и бебешки дрехи. Имат сертификат за безвредност Oeko-Tex Standart 100.

Дизайн

Авторските файлове могат да бъдат обработени с софтуер за графичен дизайн, както и приложен към принтера GTX Graphic Lab програма за принтиране. Използват се популярните файлови формати jpeg, pdf, psd, ai, като предпочитан остава PNG с прозрачен фон.

Обучение

Предлагаме обучение за работа с принтера, необходимо е да имате известни познания с графични програми за по-задълбочено запознаване с възможностите на принтер Brother GT3.

image

заповядайте в офиса ни за тест и запознаване с

принтер Brother GT341

  

ПРИНТЕР

Екип от специалисти
който ще ви запознае с възможностите на принтерите Ни.

Брад М и М вносител и представител за марката Brother.

Pic
 • История

  "Брадър М и М" ООД вносител на ПРИНТЕРИ от серията Brother GT3, шевни машини и съоръжения за шивашката индустрия, официален представител на марките Brother, Kansai Special, ASS и Vetron. Търговското представителство в България е открито през 1991 г. и предлага търговска и техническа информация на дилъри, търговски вериги и ключови и частни клиенти на българския пазар.

 • Постижения

  Работим с големите фирми от текстилният бранш осигуряваме шевни машиини, принтери, консумативи за тях и сервизна поддръжка.

 • Мисия

  Мисията ни е да осигурим висококачествени машини за текстилната индустрия принтери, преси за тях, мастила и консумативи.

 • Търговия

  Продажба и търговия с принтери, като представители на марката Brother.

от блога

 

Демонстрация на принтер Brother GT3 при Нас

Имате възможност да се възползвате от демонстрация на принтерите Brother GT, както и да си тръгнете с ваш авторски принт заедно с оферта за закупуване на принтера. 

Закупуване и доставка на мастила за Brother GT3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam in aliquam sem. Praesent consectetur sem non tortor laoreet sit amet luctus risus euismod. Phasellus neque quam, auctor adipiscing tincidunt vel, euismod auctor dolor. Vestibulum a leo lacus...

Background Image

CMYK

Мастила

Бели Мастила

Designs & Features

Качествени и безвредни мастила
щадящи околната среда
от Нас.

Закупуване